PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorumu takdirleinize bırakıyorum!!!

Best
19.Mart.2021, 12:30
Değerli meslektaşlarım, güncel konu olarak bir firma raklam verecek ama mesaj trafiğini kontrol etmek istiyor bu vesileyle meslektaşlarımıza dün mail attık.
Geri dönüş olarak gelen mailde aynen şu satırlar yazıyor''vergi levhası olmayanları foruma kabul etme sonra yardım iste ''
Arkadaşlar sizlere hizmet için nelere katlanıyoruz.Lütfen duyarlı olalım yorumu takdirlerinize bırakıyorum.

genç elektronik
19.Mart.2021, 15:38
Konuyu anlamadım. Kimden yardım istediniz? Reklam veren firma neden hite bakıyor? Bizden tam olarak ne istediğinizi anlamadım.

Vergi levhası peşine düşenler önce seçtikleri yöneticilerin vergi affı çıkardığı şirketlerin ödemediği vergilerinin peşine düşsün.

Altay Elektronik
19.Mart.2021, 17:04
ustam reklam verse de vermese de bizim için önemli değil forum üyelerimizin cay parasıyla bile bu forum ayakta kalır.
bu meslekten emekli ustalarımız tabii forumda kalabilir vergi vermeleri şart değil ki onlar bizim onursal ustalarımız.

eryılmazelektronik
19.Mart.2021, 18:22
Değerli meslektaşlarım, güncel konu olarak bir firma raklam verecek ama mesaj trafiğini kontrol etmek istiyor bu vesileyle meslektaşlarımıza dün mail attık.
Geri dönüş olarak gelen mailde aynen şu satırlar yazıyor''vergi levhası olmayanları foruma kabul etme sonra yardım iste ''
Arkadaşlar sizlere hizmet için nelere katlanıyoruz.Lütfen duyarlı olalım yorumu takdirlerinize bırakıyorum.

Bestami ustam.
Yönetimin kararı ne ise ona uyulur.
Elinizi taşın altına koyan sizlersiniz. Ne diyorsanız o olmalıdır.

toros 32
23.Mart.2021, 13:55
Hayırlı olsun

kahraman
30.Mart.2021, 10:28
vergi levhası olmayan çantacılar ne foruma girsin nede destek
salla gitsin .