PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CUMAN MUBAREK OLSUN DEDİM AZAR İŞİTTİM

soylemezoglu07
01.Şubat.2020, 16:32
müşteri geldi bir şeyler sor du dükkandan çıkarken dedim ki hayırlı cumalar.neyse dışarı çıktı biraz dur du tekrar dükkana girdi ve bana sadece cumamı hayırlı dedi yok dedim bu islam gelenek ve geçmişten gelen bir saygı cuma gününe.ve bana söylediği şu siz cahilsiniz.ben de dedim ki abi özür dilerim..çünki yapacak başka bir şey yoktu

Altay Elektronik
01.Şubat.2020, 17:08
halen yüce dinimizi hazmedemeyen kefereler var aramızda.
yunan artıkları.:37:

Best
01.Şubat.2020, 18:07
Toplumun geldiği nokta

aksehirli07
01.Şubat.2020, 18:16
geçmiş olsun beş parmak beşide bir değil iyi demişin

Göksu 77
01.Şubat.2020, 23:35
müşteri geldi bir şeyler sor du dükkandan çıkarken dedim ki hayırlı cumalar.neyse dışarı çıktı biraz dur du tekrar dükkana girdi ve bana sadece cumamı hayırlı dedi yok dedim bu islam gelenek ve geçmişten gelen bir saygı cuma gününe.ve bana söylediği şu siz cahilsiniz.ben de dedim ki abi özür dilerim..çünki yapacak başka bir şey yoktu
:85: ustam o zaman isa seni korusun meryem ana beni deseydinya o lavuğa.

uyducu2099
03.Şubat.2020, 21:02
Toplumu kutuplaştirmanin eseridir bu tür yaşanan hadiseler.

soylemezoglu07
04.Şubat.2020, 16:44
insanlara selam vermeye bile korkuyorum artık bu hale nasıl geldik bu nedir her bir insan canlı patlmaya hazır bomba gibi

Göksu 77
04.Şubat.2020, 23:28
Bugün yaşadığım gördüğüm duyduğum olay. 20 yıldır aynı lokantada yemek yiyiyorum öğle yemeğine gittim. NTV tv açık buraya kadar herşey güzel. oturdum masama yemeğimi istedim yemeye başladım bu arada kemal kılıştaroğlu ntv de canlı yayında konuşuyor bana göre gerçekleri anlatıyor kızılay ensar falan filan. karşı masada oturan keçi sakallıda yemeğini yedi hesabını ödedi. keçi sakallı çıkarken dediki ben bu lokantaya bir daha gelmem dedi keçi sakallı 70 lik müzlüman soytarısı

aksehirli07
05.Şubat.2020, 03:35
ben deniz takip ettip ntv canlı fakat ben konusma tarzını hiç sevmiyom ve konuçak dögru dürüst cümlle bulamıyor çozüm üretecez diyor konuşurken kaşını gözünü oynatıyor devamlı konuşmasında dikkat et konuşurken el kol hareketi yapıyor japonya yeni kanun çıkaraçakmış 60 yaşından sonra vatandaş çalışsın diye şaşıırdım bizler tembeliz buna şükür hamd sena olsun eyt yaşa takılar vs sewiyorum tayip babayı bir görüş

Resil Tanrıöver
05.Şubat.2020, 09:42
konu cumadan başlayıp başka yerlere gidiyor herkez kimi seviyorsa içinden sevsin lütfen bıktık bu siyasetten artık midemiz bulanıyor allah bütün siyasetcilerin belasını versin kapatın konuyu bence
tanıgınız insanlara iyi dilekte bulunun bence herkez aynı fikirde olmasıda gerekmiyor

Göksu 77
06.Şubat.2020, 01:06
Benim annemde türbanlı 2 kez ümreye 1 kez hacca gönderdim ne fetocu nede akapeci oldu. ALLAHIN yolundan yürüyüp 5 vakit namazını kılıp çocuklarına dua ediyor.

toros 32
04.Mart.2021, 20:11
Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Altay Elektronik
05.Mart.2021, 09:01
Cumanız Mübarek olsun
Hayırlı Cumalar