PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda Düzeltilmesi gereken kısımlar bildirimi için buradan

Best
08.Ağustos.2019, 19:41
Bildirilen sorunlar ve son durumları buradaki mesajı düzenlenerek bildireceğiz.

1- kayıt ol diye girildiğinde sorun var yeni üye kayıt olamıyor. Sonuç = Problem yok.
2- son 24 saat ziyaret edenler görüntülenemiyor..... sonuç= düzeltildi.
3- canlı panoda nicke tıklayıp bireysel görüşme yapılamıyor.... sonuç= şuanki kullandığımız canlı sohbette böyle bir özellik bulunmamakta.
4- Sıralama bu şekilde olacak. led tv, lcd tv, plazma tv, crt tv..... sonuç: düzeltildi.
5- canlı pano ve istatistikler her sayfada çıkıyor...... sonuç: düzeltildi.
6- max dosya yükleme limiti 33,38mb benim yüklemek istediğim yazılım dosyası 128mb tabi error veriyor. Sonuç= limit 135 mb'ta Yükseliltdi. Test Edilmesi gerekir.

Mur@t
08.Ağustos.2019, 21:09
şimdi denedim sorun yok ustam. kayıt olunabiliyor.

Best
09.Ağustos.2019, 08:53
son 24 saat görünmüyor

Best
09.Ağustos.2019, 09:05
let tv
lcd tv
plazma tv
crt tv
sıralamayı bu şekilde yapabilirmiyiz

Altay Elektronik
09.Ağustos.2019, 09:20
son 24 saat görünmüyor
son 24 saat bende görünüyor

Mur@t
09.Ağustos.2019, 12:54
ustam düzelttim. önceki sistemdeyken forum teknik yöneticisi olanlara bazı kısıtlamalar getirilmiş ve kurcalanmış. son 24 saat ziyaret edenleri şimdi görebiliriz. birde hataları ilk mesajı düzenleyerek eklesek çıkarsak ve tek mesaj olsa. ona göre ordan bakar eksikleri hallederim... benim için daha kolay olur

Altay Elektronik
09.Ağustos.2019, 15:59
konulara tıklandığı zaman üst tarafta canlı pano ve son mesajlar çalışmaya devam ediyor.

canlı panoda konuyu yanıtladı çıkmıyor.

Mur@t
12.Ağustos.2019, 19:38
konulara tıklandığı zaman üst tarafta canlı pano ve son mesajlar çalışmaya devam ediyor.

canlı panoda konuyu yanıtladı çıkmıyor.

ustam canlı pano ve istatistikler her sayfada çıkıyordu düzeltildi.

canlı panoda konuyu yanıtladı olan bi özellik yok. çok eski versiyonda vardı o eklentiyi kodunun açıkları olduğu için vbulletin kaldırdı. şimdiki kullandığımız canlı sohbet çok özelliği yok ama risk oluşturacak da bi açığı yok. o yüzden şimdilik bu canlı sohbetle idare edeceğiz. teşekkürler.

Mur@t
12.Ağustos.2019, 19:52
forum sıralaması ilk mesajda belirtildiği gibi sıralandı...

Altay Elektronik
12.Ağustos.2019, 22:12
Eline sağlık
Rengi turkuaz yapınca canlı pano yok oluyor

Mur@t
13.Ağustos.2019, 14:05
Düzeltildi ustam. :)

Eline sağlık
Rengi turkuaz yapınca canlı pano yok oluyor

Mur@t
14.Ağustos.2019, 17:08
çok büyük dosya limitleri tavsiye edilmese de Dosya yükleme limiti 135mb yükseltildi. test edip durumu bildirmenizi rica ederim.

Best
14.Ağustos.2019, 18:24
çok büyük dosya limitleri tavsiye edilmese de Dosya yükleme limiti 135mb yükseltildi. test edip durumu bildirmenizi rica ederim.
malesef yüklenemedi

Mur@t
15.Ağustos.2019, 14:38
malesef yüklenemedi

Ustam bu Tür boyutta dosyalar sürekli olacaksa ayar limitlerini açalım açmasına Fakat limitleri yükseltmek Forum sitelerinde pek tavsiye edilmeyen bir şey. onun yerine partlara bölerek yüklemek en iyisidir. karar sizin. genede aç derseniz limitleri yükseltiriz.

Altay Elektronik
15.Ağustos.2019, 16:20
avatar resimlerini güncelleyebilirmiyiz

Mur@t
15.Ağustos.2019, 16:36
avatar resimlerini güncelleyebilirmiyiz

Güncellemeyi denedinizmi ustam. Denemediyseniz deneyin hata olursa yazarsınız.

Altay Elektronik
15.Ağustos.2019, 16:51
forumun yeni ismiyle gifli avatarlar oluşturabilirimiyiz.
hareketli avatarları resim olarak yükleniyor.

Altay Elektronik
15.Ağustos.2019, 18:10
Bunları avatar resimi yapamadım.
https://imgyukle.com/i/onXXpv

Mur@t
15.Ağustos.2019, 18:11
forumun ismiyle sabit bir resim eklemiştim geçenlerde. onu seçebilirsiniz. ilerleyen zamanlarda GİF olarak yaparız inşallah.

forumun yeni ismiyle gifli avatarlar oluşturabilirimiyiz.
hareketli avatarları resim olarak yükleniyor.

Mur@t
15.Ağustos.2019, 18:15
ustam avatar resimleri 110x110 olması gerekir. bunlar 176x220. boyutu küçültüp denerseniz muhtemelen olacaktır.

Bunları avatar resimi yapamadım.
https://imgyukle.com/i/onXXpv